Personvern

Vi verdsetter ditt personvern og forplikter oss til å beskytte dine personopplysninger. Denne personvernserklæringen forklarer hvordan Brødrene Midthaug AS samler, bruker, deler og beskytter dine personopplysninger. Ved å besøke vår nettbutikk og bruke våre tjenester, samtykker du til de praksisene som er beskrevet i denne erklæringen.

1. Innsamling av personopplysninger

Vi samler ulike typer personopplysninger når du besøker nettbutikken vår, for eksempel navn, kontaktinformasjon, betalingsinformasjon og informasjon om dine kjøp. Vi kan også samle inn informasjon om din enhet og nettleser for å forbedre brukeropplevelsen.

2. Bruk av personopplysninger

Vi bruker dine personopplysninger til følgende formål:
- Behandling av bestillinger og levering av varer.
- Kommunikasjon med deg om bestillinger, tilbud og kampanjer.
- Forbedring av nettbutikkens tjenester og tilpasning av din opplevelse.

På hver utsendelse fra oss er det enkelt å avregistrere seg, og da slettes dine opplysninger hos oss.
- Posisjonsdata: Ved f.eks. levering kan det være nødvendig å formidle opplysninger til tredjepart for GPS-navigasjon. Slike data kan også brukes av f.eks Google. Dette er utenfor vårt ansvarsområde og kontroll, og vi henviser til de aktuelle selskapenes person- vernpolicy.

3. Deling av personopplysninger

Vi deler dine personopplysninger kun med tredjeparter som er nødvendige for driften av nettbutikken, for eksempel betalingsbehandlere og fraktleverandører. Vi deler ikke dine opplysninger med markedsføringsformål uten ditt samtykke.

3.1 Leverandører av navigasjonsprogramvare og betalingsløsninger kan benytte dine personopplysninger for å kunne utføre sine tjenester.

3.2 Handler du i vår nettbutikk, vil vi kun gi nødvendige data relatert til din konto til tredjepart, dersom det er nødvendig for å utføre handelen og leveransen, eller i tilfeller der vi er underlagt å gjøre dette av juridiske grunner. Et eksempel kan være om det forekommer svindel eller misbruk av vårt nettsted. I et slikt tilfelle vil personopplysninger kun kommuniseres til relevante myndigheter.

3.3 Vi ønsker at du kan oppleve vår nettside på best mulig måte og så personlig tilpasset som mulig. Vi benytter statistikktjenester som Google Analytics for lære av trafikk og bruk av nettstedet. Vi har alltid sikkerhetsavtaler med disse selskapene, som innbefatter anonymisering av IP-adresser.

4. Lagringsperiode

Din personlige informasjon blir lagret for å kunne behandle bestillinger og henvendelser så lenge du har en aktiv relasjon til oss. Opplysningene blir lagret i maksimalt to år, og blir deretter slettet om det ikke forekommer aktivitet. Betalingsinformasjon er vi lovpålagt å beholde i syv år.

5. Informasjonskapsler (Cookies)

Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forbedre din opplevelse på nettbutikken vår. Du kan administrere informasjonskapsler gjennom nettleserinnstillingene dine.

6. Dine rettigheter

Du har rett til å be om tilgang til, korrigering av, sletting av eller begrensning av behandling av dine personopplysninger. Du har også rett til å protestere mot behandlingen av dine opplysninger og rett til dataportabilitet.

7. Sikkerhet

Vi tar alle rimelige forholdsregler for å beskytte dine personopplysninger mot uautorisert tilgang, tap eller misbruk.

8. Endringer i personvernserklæring

Vi kan oppdatere denne personvernserklæringen fra tid til annen. Oppdateringer vil bli lagt ut på nettbutikken vår, og datoen for siste oppdatering vil bli endret. Se siste dato for endring nederst på siden.

 

Versjon gjeldende fra januar 2024