Dreningeringsrenner

Renner for drenering er aktuelle ved bygging av garasjeanlegg med betonggulv. Renner og rister satt i system for at man enkelt skal kunne prosjektere og montere renner før gulvstøp og deretter sikre rask montering av rister i etterkant. Ristene har bærejern 50×3 mm og maskeåpning 34×38 mm og er dermed egnet for trafikk av biler, lastebiler og mindre gaffeltrucker.

Vis Filter
elementer per side
Startsett nedstøpningsrenne med sandfang og rist, lengde 1 meter. Avrenningsrenne for nedstøpning, og kjøresterk gitterrist i varmforzinket stål. Sett sammen din egen lengde ved å kombinere startsettet med påbygningssettene.
kr 5 250,00 Eks. mva.
Påbygningssett med nedstøpningsrennerenne og rist, lengde 1 meter. Avrenningsrenne for nedstøpning og kjøresterk gitterrist i varmforzinket stål. Sett sammen din egen lengde ved å kombinere startsettet med påbygningssettene.
kr 3 420,00 Eks. mva.
Påbygningssett med nedstøpningsrennerenne og rist, lengde 2 meter. Avrenningsrenne for nedstøpning og kjøresterk gitterrist i varmforzinket stål. Sett sammen din egen lengde ved å kombinere startsettet med påbygningssettene.
kr 5 890,00 Eks. mva.
T-Koblingssett for dreneringsrenne, lengde 1 meter. Avrenningsrenne for nedstøpning, og kjøresterk gitterrist i varmforzinket stål. Sett sammen din egen lengde ved å kombinere startsettet med påbygningssettene.
kr 4 100,00 Eks. mva.